Artistit

DJ SEDU

Jukka Koskinen on vailla vertaansa oleva DJ ja spiikkeri. Hän on toiminut vuosia KalPan pelien tunnelman nostattajana. Hänen vahvuutensa on kyky löytää musiikki ja spiikit teeman, kohderyhmän ja ajankohdan mukaan. On kyseessä yleisötapahtuma, festarit, synttärit, firmabileet tai vaikka lasten disco niin DJ Sedu laittaa tunnelman kattoon.
DJ Sedun mukaan saatavissa tanssiryhmä Wibes Dancers.

SAVON KOVIMMAT YSÄRIT

Syksyllä 2014 DJ:t Frankie & Make & Mickey päättivät lyödä hynttyyt yhteen ja kaivaa 90-luvun kovimmat hitit varastoistaan koko kansan iloksi. SKYB -Savon Kovimmat ysäribileet sai alkunsa tuolloin.

Savon kovimmat ysäribileet on ollut ja tulee olemaan jatkossakin aitoa ysäritunnelmaa, jota tehdään puhtaasti harrastuksena ja rakkaudesta 90-luvun musiikkiin. Uutena konseptina mukaan on nyt tuotu myös SKYB 2000, jossa Ysärin lisäksi soitetaan kovimmat kotimaiset ulkomaiset hitit aina tähän päivään saakka.

MIKKO KARTANO

Mikko Kartano & BAND
Erinomainen tunnelman kattoon nostattava bändi, jossa ohjelmisto koostuu evergreeneistä Finnhitseihin. Onpa keikoilla kuultu otteita Robinista ja Antti Tuiskustakin.

Trubaduuri Mikko Kartano
Kitara ja upea lauluääni, sekä tilannekomiikka on yhdistelmä, jolla Mikko Kartano ottaa yleisönsä. Sopii syntymäpäiville, pubeihin, toreille ja yksitystilaisuuksiin.

OINOSKA

Esiintyjien parhaimmistoa, kun haluat tapahtumaan iloa, huumoria ja kuulijat hyväntuulisiksi. Oinoska on sanavalmis Iisveden perukoilta maailmalle ponnistanut humoristi, jonka positiivinen elämänkatsomus ei petä vaikka lunta tulisi tupaan. Ilo ja vuorovaikutus yleisön kanssa on saumatonta. Välillä soi haitari, välillä pistetään tanssiksi. Ohjelma räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan esim. sukujuhlissa ja syntymäpäivillä. Toreilla Oinoska on elementissään ja yhteislaulutkin onnistuvat hengen kohottamiseksi.

Facebook

JOULUPUKKI JA LAULAVA TONTTUTYTTÖ

Joulupukki kertoo mukavia tarinoita ja jututtaa ihmisiä.
Joulupukin vierailuun lisää tunnelmaa tuo joulutontun laulut ja leikit.
Toritapahtumat, pikkujoulut, joulunavaukset, kauppakeskukset, koko perheen tapahtumat.
Tämä suosittu parivaljakko on syytä varata jo kesäkukkien kukkiessa!

 

 

AMIN ASIKAINEN

Nyrkkeilijä ja ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari.
TYKY-päivät, koulutukset, yleisötapahtumat, polttarit ja synttärit.
Mestarin opeilla ja hyvällä fiiliksellä toteutetut nyrkkeilytreenit ovat huippu juttu. Ja mille kuulostaisi juhlasankari vastaan Amin Asikainen nyrkkeilymatsi?Yrityksille myös räätälöidyt luennot.

TARJA KUPIAS

Nyt saa nauraa! on todella riemullinen ja täysin naurettava nauruvalmentaja Tarja Kupiaksen vetämä 20 minuutin mittainen naurutreeni, jonka keskiössä on marketin tai kauppakeskuksen asiakas ja hänen naurunsa! Nyt saa nauraa! -naurutreeni on nauramista nauramisen vuoksi. Naurutreeneissä tehdään naurujoogasta tuttuja, todella helppoja nauruharjoituksia, jotka oppii sekunneissa. Siksi tämä upea treeni sopii niin aikuisille kuin lapsille, ikään katsomatta. Kunhan osaa nauraa, niin naurutreeneissä pärjää loistavasti. Ja sitä paitsi, naurutreeneissä voi oppia nauramaan uudelleen ja löytää jo kadonneen lapsen naurunsa.

JUHO KELA

Juho Kela on ainutlaatuinen pianisti, joka sytyttää tilaisuuden kuin tilaisuuden. Soittajana hän on erittäin monipuolinen, joka konkretisoituu sinun mahdollisuudesta vaikuttaa soitettavaan soittolistaan. Hän on omiaan luomaan instrumentaalisella soitolla tunnelmaa tapahtumaasi. Ainutlaatuisuudesta kertoo myös sen, että artisti ei käytä keikoillaan lainkaan nuottivihkoja vaan soittaa toivotun soittolistan muististaan.
Yritystilaisuudet, ravintolat, yleisötapahtumat, syntymäpäivät ja häät.

KIUSAAMISESTA KIPU

Kiusaamisesta KIPU. on rouhea oppitunti pelon ja epäonnistumisen fiiliksistä.
Live-esitys antaa työkaluja myös tulevaan, sillä se tarinallistaa tavoitteiden tärkeyden ja on elävä esimerkki
onnellisista lopuista.
Koulukiertueelle lähtevät viihteen monitaituri Mikko Kartano sekä nyrkkeilyn ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari, nykyinen nyrkkeilyvalmentaja Amin Asikainen. Heitä molempia taustoittaa omakohtainen kokemus kiusattuna, Asikaista myös rooli kiusaajana.
Peruskouluille suunnattu 
Kiusaamisesta KIPU. -koulukiertue on konsepti, joka ravistelee henkisesti, antaa työkaluja omaan ajatteluun ja jakaa empatian lahjoja, jotta ymmärrys toistemme paremmasta kohtelemisesta kasvaisi.

HEINÄHANNU

Savolaista komiikkaa parhaimmillaan. Heinähannu on repäisevän riemukas savolainen maanviljelijä jonka jutut eivät jätä ketään kylmäksi. Tilannekomiikka on aivan mieletöntä ja musikaalinen Heinikseltä irtoaa extemporebiisi läsnäolevista tai imitaatiot tuttujen julkkiksien lauluista. Heinähannu on hauskuttanut ihmisiä lukuisilla polttareilla, autoliikkeissä, laivalla, syntymäpäivillä ,
harjannostajaisissa, pikkujouluissa, hirvipeijaisissa ja monilla muilla kinkereillä.

Heinähannu savolainen maanviljelijä

Savolainen Heinähannu kuivattelee halkoja

NUHAPUMPPU

Nuhapumppu soittaa viihdyttävää musiikkia humpasta heviin ja iskelmästä poppiin. Aidoilla luonnonparroilla varustetut muusikot tarjoilevat arkistohelmiä ja hittejä Dannysta Irwiniin ja Neil Youngista Sweetiin, Hassisen Konetta, Pelleä ja muita Suomi-rockin aatelisia unohtamatta. Kuusikielinen banjo, akustinen basso, mandoliini, sähköinen pesulauta, laaja kitaravalikoima ja jalkarummut luovat aivan omanlaisensa soundin ja takuulla svengaavan tunnelman. Triossa soittavat Martti Metsähiiri, Yrjö Folkkola ja Aki Turonniemi.

                ISKEVÄ

Tämä duo iskee jokaisen musasuoneen, sillä omien pop/rock musiikin lisäksi Iskevä esittää cover-biisejä Popedasta Bon Joviin!  Tunnelma on  100 %:sesti taattua.

Ohjelmisto muokkautuu tilaisuuden/tapahtuman teemaan sopivaksi.

DJ SEDU & PIANISTI JUHO KELA

Dj Sedu on huikea Dj, joka nostaa tunnelman huikeaksi yleisötapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa tilaisuuden teemaan räätälöidyillä musiikilla ja juonnoilla. Mutta mikä onkaan tunnelma, kun Dj:n vierelle ilmestyy pianotaiteilija Juho Kela kosketinsoittimien kanssa. Se kokonaisuus on aivan järisyttävän hyvä ja vie perinteisen musansoiton uudelle levelille. 

Yleisötapahtumat, yritystilaisuudet, häät, syntymäpäivät. 

kuva: Alex Smith, ALM Studios

MASCARA

Erittäin hyvät ellei täydelliset bileet tarjoaa legendaarinen ysäribändi Mascara.

Erittäin hyvät ellei täydelliset bileet pistää pystyyn campin ja kupletin kuningattaret, Mizu, S-team ja Kveeni Mascarasta. Ysäribuumin nosteessa pukeudutaan neonväreihin, muoviin ja glitteriin sekä saavutetaan ainaisen vapun ja abiristeilyn kaltainen hurmostila. Tänään on lupa leikkiä ja pitää hauskaa, sillä ”näissä bileissä ei koskaan tuu pilkkuu”! ”Sumeet lovebileet” 2020: luvassa hikeä, hileitä ja onnenkyyneleitä, are u ready?

kuva: Alex Smith, ALM Studios.

OVERCOVER

Overcover on kuopiolainen vuonna 2014 perustettu bändi, joka koostuu kokeneista eri bändeissä vaikuttaneista soittajista. Bändin ohjelmistoon kuuluu bilemusiikki laidasta laitaan painottuen suomirockin hitteihin 80-luvulta tähän päivään. Keikkafiilistelyä pääset katsomaan heidän somessa. Overcover tekee keikkoja myös triona.

          MIKKO ALATALO

Suomi viihteen suuri legenda ja koko kansan rakastama muusikko vailla vertaa. ”suojelusenkeli”, ”Maalaispoika oon”, ”Ihmisen ikävä toisen luo”, ”Taitaa tulla kesä”, ovat todellisia suomihittejä, joita kuullaan keikoilla. Loistava kattaus syntynee kun Manserockin legenda rock-haitaristi Jammi Humalamäki hyppää Alatalon kanssa lavalle. Yleisötapahtumissa suureen suosioon on noussut yhteislaulut.

CELLOPHANE FLOWERS

Cellophane Flowers (Cellophane Flowers of Finland) on Beatles-musiikkiin erikoistunut tribuutti-yhtye, jonka musiikkiterapeutti ja musiikinopettaja Juha Salo perusti vuonna 2005.

SARISAKKEWALLENIUS 

& TONI LUNDEN

Tässä duossa löytyy taitoa, asennetta ja tunnetta. Laaja skaala pop, rock, iskelmä, jazz, blues sekä omaa tuotantoa. Yksityistilaisuuksista pienille ja suurille lavoille.

Kuvat: Laura Reunanen

HUUMA

Huuma on sekoitus huuman tunnetta, iloa, naurua ja ystävyyttä.
Neljän kaveruksen muodostama poppoo tarjoilee monipuolista tanssittavaa 
musiikkia suomirock vaikuttein, tietenkin omaan tyyliin kuuluvalla twistillä. Koko homman idea onkin hauskanpito ja vapaus tehdä mitä vaan, ja tietenkin sen tunteen välittäminen ulospäin. Voisi siis väittää, että Huuma bändi on juuri se tunne, kun hurmio ja euforian tunne iskee ja maailma näyttää kauniilta, vapaalta ja aivan uudelta.
https://open.spotify.com/artist/448pXY04IQpq9QvbvCPQa5?si=cZ2w3Oe0QWi7KPD094wqsA

VAPAAN MAAILMAN VARJOT

Sir Elwoodin hiljaisten värien upeaa musiikkia aina yksityistilaisuuksista suuriin lavoihin. 
Tomi Korkala (laulu, kitara, huuliharppu)
Tuomas yläkorhola (koskettimet, laulu)
Petteri Karttunen (basso, laulu)
Jussi Juvonen (rytmit, kilkuttimet)
Onni Yläkorhola (saksofoni)

TAIKURI TAPIO SALOMAA

Tapio on todellinen ”mystiikan mestari ja mustan magian maisteri”. Hän on ollut ammattitaikuri vuodesta 1996 ja on 7-kertainen taikuuden SM-kilpailuiden mitalisti. Tapsa on esiintynyt myös TV:ssä, viimeksi Talent Suomi 2020-kilpailussa.

Taikuri Tapio Salomaan stand up-taikashow sisältää visuaalisia ja todella hämmästyttäviä taikatemppuja hauskalla jutustelulla höystettynä.

Tapion ohjelmistossa on myös aina kiehtovaa lähitaikuutta.

Esityksen huipentaisi hauska ja mukaansatempaava taikashow estradilta. Yhdistelmätaikuudessa näette molemmat taikuuden lajit.

LETTUKEISARIMIKKO MIINA

Uskokaa pois, mutta letunpaistokin voi olla tapahtuman ohjelmanumero ?

Kun haluat tarjota yleisölle/juhlavieraille/asiakkaillesi maailman parhaat letut ja siihen vielä päälle makoisat tarinat on aika tilata ”LETTUKEISARI” Mikko Miina paikalle. Mikko hallitsee Aitojen pitsireunuksella olevien muurinpohjalettujen paistonkin. Mirjamimummin salaisella reseptillä tulloo HERKKUWA”. Oma kalusto löytyy paikalle käden käänteessä ja Mikko myös :-)…

KRUUVAUS

KRUUVAUS

Hittibiisejä, ikivihreitä, veret seisauttavia sooloja, timanttista jyystöä, ylähuulihikeä! Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Kruuvaus!

Kruuvaus tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, yökerhobileet, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, me hoidamme sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla.

Käy kuuntelemassa tätä mahtavaa menoa – tulee niin hyvä fiilis ! https://youtu.be/KqlKawpg3-g