Lasten artistit

MisseKissa

MisseKissan esitykset ovat mukaansatempaavia ja soveltuu vauvasta vaariin ikäisille.

Esitykset koostuvat lauluista, leikeistä ja opettavaisista tarinoista. MisseKissa on myös huippu juontaja koko perheen tapahtumiin. Missekissan ohjelma sopii kauppakeskuksiin, festareille, yleisötapahtumiin, päiväkoteihin, hoitokoteihin, kouluihin ja synttäreille.

Talvella hittijuttu on MisseKissan luistelukoulut!

http://www.missekissa.fi/

Miauskis-kissa

Miauskis-kissa on iloinen, sympaattinen laulava kissa. Hän on kiertänyt lähes kaikki
suurimmat lastenfestarit Suomessa. Musiikki ja kissan innostunut vuorovaikutteinen
esiintyminen vie lapset mukanaan hyppimään, pomppimaan ja toistamaan kissan
johdattelemia lauluja.
Miauskis-kissa viihtyy erilaisissa tapahtumissa toreilla, kauppakeskuksissa, päiväkodeissa,
synttäreillä ja kokoperheen tapahtumissa.
Miauskis voi toimia myös juontajana ja hän osaa loihtia myös taikuripalloja

Pelle Pappa

Pelle Papan taikapalloista iloitsee kaikki. Hän osaa pyöritellä yli 40 erilaista taikapalloa.
Taikapallojen teon lomassa hän jutustelee mukavia tarinoita. Pelle Pappa keikkailee
yhdessä Miauskis-kissan kanssa.

Pelle Positiivi

Pelle Positiivi tuli tutuksi televisiosarjansa Pelle Positiivi ja Sinisilmän kautta vuonna 2003.
Pelle Positiivin kommellukset naurattavat kovasti kuulijaa. Musiikki on laadukasta ja saa yleisöön erinomaisen meiningin.
Pelle Positiivin sopii festareille, kauppakeskuksiin, syntymäpäiville, joulujuhliin ja koko perheen tapahtumiin.

Uusio Ulla

Kierrätysaihe on tämän päivän juttu! Uusio Ulla on pureutunut kierrätyksen ihmeelliseen maailmaan ja haluaa jakaa tietoa lapsille ja lapsen mielisille. Kierrätys teemaa käsitellään lauluin ja leikein. Sopii päiväkoteihin, kauppakeskuksiin, toritapahtumiin ja koko perheen tapahtumiin.

Taikuri Keke Pulliainen & Pelle Positiivi

Pellemäistä Taikuutta Show on koko perheen ohjelma, jossa taikuus, musiikki ja komiikka ovat yhdistetty ikimuistoiseen esitykseen. 

MÖLYAPINAT

Mölyapinat soittavat menevää uutta koko perheen musiikkia, joka pistää peput heilumaan! Bändissä apinoivat MÖYKKÄ-MAKE (laulu, kitara, järjestys), MÖKÄ (rummut, huuto, voimailu) ja MUKA (basso, nukkuminen, banaanit)

Mölyapinat soittavat pääasiassa omia kappaleita, mutta setissä mukana on myös tuttuja biisejä, joihin on tehty omat sanat. Esimerkiksi Banaanin metsästys.       ( Leijonan metsästys )

Mölyapinat-bändi on ollut kasassa vuodesta 2014 ja esiintynyt esimerkiksi messuilla, lastentapahtumisssa, päiväkodeissa ja Linnanmäellä

MIMI JA KUKU

Lasten kestosuosikki Mimi ja Kuku tekevät superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja sekä liikuntakursseja aikuisille ja lapsille. Mimin säveltämä ja sanoittama musiikki on iloista ja melodista, mukana esityksissä myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja  joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. 

Mimistä ja Kukusta tykkäävät kyllä kaikki !

Mimi ja KuKu sopii erinomaisesti kauppakeskuksiin, koko perheen tapahtumiin ja päiväkoteihin.

JUHLAPRINSESSA

Juhlaprinsessan rakastetut prinsessahahmot järjestävät lapsiystävällisiin tapahtumiin unohtumatonta ohjelmaa ja herättävät sadun taian eloon!

Juhlaprinsessa tarjoaa kahden tai useamman prinsessan voimin lapsia osallistavaa ja laulua sekä musiikkia sisältävää lavaesitystä. 

Suosittua ohjelmaa ovat myös meet & greet -hetket Juhlaprinsessan kauniisti somistamalla valokuvauspisteellä. Pienet kuninkaalliset saavat aina tapaamisesta mukaansa prinsessojen nimmarikortin.

Ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille ja tempaa mukaansa myös aikuiset sadun taiasta nauttimaan. Ohjelma soveltuu sekä suurille lavoille kuten festareille ja kauppakkeskuksiin, että pienempiin tilaisuuksiin kuten päiväkoteihin ja pikkujouluihin. 

J & J Ohjelmat Oy

Y-tunnus: 2911581-3

Siilinjärventie 388 A
71730 KINNULANLAHTI

Ota yhteyttä!

johanna.koskinen@jjohjelmat.fi
jukka.koskinen@jjohjelmat.fi

puh. 044 2361505

Seuraa meitä somessa!