Lasten artistit

MisseKissa

MisseKissa on todella rakastettava lasten  artisti. Tärkeimpänä tehtävänä lasten hyvinvointi.

MisseKissa musiikkiesitykset ovat mukaansatempaavia ja soveltuu vauvasta vaariin ikäisille. Musiikki saattelee lapset tunnetaitoihin, hyviin käytöstapoihin, kaveruuteen ja liikunnan riemuun. Tärkeä osa on lapsien kohtaaminen esitysten jälkeen.

 Missekissan ohjelma sopii kauppakeskuksiin, festareille, yleisötapahtumiin, päiväkoteihin, hoitokoteihin, kouluihin ja synttäreille. Mukaansatempaava ja vuorovaikutteinen esitys on huippu!

Lisäohjelmana: taikapallot, pomppulinna, keppariesteet, seikkailurastit ja karkkibingo.

 

Talvella hittijuttu on MisseKissan luisteludiscot!

Kuuntele Känkkäränkkä 2.0-kappale tästä Känkkäränkkä 2.0 – YouTube

http://www.missekissa.fi/

Miauskis-kissa

Miauskis-kissa on iloinen, sympaattinen laulava kissa. Hän on kiertänyt lähes kaikki
suurimmat lastenfestarit Suomessa. Musiikki ja kissan innostunut vuorovaikutteinen
esiintyminen vie lapset mukanaan hyppimään, pomppimaan ja toistamaan kissan
johdattelemia lauluja.
Miauskis-kissa viihtyy erilaisissa tapahtumissa toreilla, kauppakeskuksissa, päiväkodeissa,
synttäreillä ja kokoperheen tapahtumissa.
Miauskis voi toimia myös juontajana ja hän osaa loihtia myös taikuripalloja

Pomppulinna

UPEA viidakkopomppulinna tapahtumaasi. Koko 4,7 m x 4,7. Vuokraamme pomppulinnaan Pohjois-Savon alueella myös yksityisille. 

Pelle Positiivi

Pelle Positiivi tuli tutuksi televisiosarjansa Pelle Positiivi ja Sinisilmän kautta vuonna 2003.
Pelle Positiivin kommellukset naurattavat kovasti kuulijaa. Musiikki on laadukasta ja saa yleisöön erinomaisen meiningin.
Pelle Positiivin sopii festareille, kauppakeskuksiin, syntymäpäiville, joulujuhliin ja koko perheen tapahtumiin.

Uusio Ulla

Kierrätysaihe on tämän päivän juttu! Uusio Ulla on pureutunut kierrätyksen ihmeelliseen maailmaan ja haluaa jakaa tietoa lapsille ja lapsen mielisille. Kierrätys teemaa käsitellään lauluin ja leikein. Sopii päiväkoteihin, kauppakeskuksiin, toritapahtumiin ja koko perheen tapahtumiin.

Taikuri Keke Pulliainen & Pelle Positiivi

Pellemäistä Taikuutta Show on koko perheen ohjelma, jossa taikuus, musiikki ja komiikka ovat yhdistetty ikimuistoiseen esitykseen. 

MÖLYAPINAT

Mölyapinat soittavat menevää uutta koko perheen musiikkia, joka pistää peput heilumaan! Bändissä apinoivat MÖYKKÄ-MAKE (laulu, kitara, järjestys), MÖKÄ (rummut, huuto, voimailu) ja MUKA (basso, nukkuminen, banaanit)

Mölyapinat soittavat pääasiassa omia kappaleita, mutta setissä mukana on myös tuttuja biisejä, joihin on tehty omat sanat. Esimerkiksi Banaanin metsästys.       ( Leijonan metsästys )

Mölyapinat-bändi on ollut kasassa vuodesta 2014 ja esiintynyt esimerkiksi messuilla, lastentapahtumisssa, päiväkodeissa ja Linnanmäellä

TAIKURI TAPIO SALOMAA

TAIKURI TAPIO SALOMAA

TAIKAMAAILMAN IHMEITÄ LAPSILLE

Lapset ovat yleisö, jolle Tapio esiintyy hyvin mielellään erikoisohjelmallaan. Tuhannet lapset Suomen kouluissa, päiväkodeissa ja erilaisissa lastentapahtumissa ovat olleet täysin rinnoin mukana Tapion esityksissä.

Tapion sympaattinen olemus ja todella hämmästyttävät ja hauskat taikatemput jäävät suurena elämyksenä lasten mieleen. Joku onnekas pääsee avustamaan taikuria estradille.

Sovimme ohjelman yhdessä asiakkaan kanssa hänen toivomuksensa ja esiintymispaikan edellytykset huomioon ottaen.

Kesto: sopimuksen mukaan, 15 – 45 min. (yleisin kesto 30 min.) 

Täältä pääset kurkkaan lasten taikaesityksen sisältöä Taikuri Tapio Salomaan lastentaikaesitys – YouTube

 

.

MIMI JA KUKU

Lasten kestosuosikki Mimi ja Kuku tekevät superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja sekä liikuntakursseja aikuisille ja lapsille. Mimin säveltämä ja sanoittama musiikki on iloista ja melodista, mukana esityksissä myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja  joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. 

Mimistä ja Kukusta tykkäävät kyllä kaikki !

Mimi ja KuKu sopii erinomaisesti kauppakeskuksiin, koko perheen tapahtumiin ja päiväkoteihin.

OnniILONA

OnniILONA

OnniILONA on iloisen tunnelman tekijä koko perheen tapahtumiin. Hän on erinomainen tapahtuman juontajana.

OnniILONAn suosikkijuttu on lasten interaktiivinen disco, jossa yhdessä tanssitaan ja lauletaan discokappaleita. Mukana perinteisiä laululeikki-kappaleita ja tottakai lapset saavat toivoa omia lemppareita. Esitys on liikunnallinen ja mukaansatempaava.

OnniILONAN esityksiin voidaan kytkeä pomppulinnaa, askartelua, kasvomaalausta ja esimerkiksi kepparirata hevosineen.

JUHLAPRINSESSA

Juhlaprinsessan rakastetut prinsessahahmot järjestävät lapsiystävällisiin tapahtumiin unohtumatonta ohjelmaa ja herättävät sadun taian eloon!

Juhlaprinsessa tarjoaa kahden tai useamman prinsessan voimin lapsia osallistavaa ja laulua sekä musiikkia sisältävää lavaesitystä. 

Suosittua ohjelmaa ovat myös meet & greet -hetket Juhlaprinsessan kauniisti somistamalla valokuvauspisteellä. Pienet kuninkaalliset saavat aina tapaamisesta mukaansa prinsessojen nimmarikortin.

Ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille ja tempaa mukaansa myös aikuiset sadun taiasta nauttimaan. Ohjelma soveltuu sekä suurille lavoille kuten festareille ja kauppakkeskuksiin, että pienempiin tilaisuuksiin kuten päiväkoteihin ja pikkujouluihin. 

JOULUPUKKI JA MISSEKISSA

JOULUPUKKI JA MISSEKISSA

JOULUPUKKI ja MisseKissa ovat huippu parivaljakko tapahtumiin. Ohjelma räätälöidään tapahtumaan sopivaksi. Sopii mihin tahansa tapahtumaan, jossa halutaan tuoda joulumieltä lapsiperheille. Jouluiset laulut ja leikit ovat tärkeä osa. Hyväntuulinen ja iloinen Joulupukki jututtaa lapsia ja lapsenmielisiä.